KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

"Risitë dhe ndryshimet në kodin e ri të Procedurës Penale"

21 October 2023

ekipi

Më 21 Tetor 2023, (e Shtunë), në Hotel "Qarshia e Jupave" - Gjakovë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në  Kuadër  të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën:  "Risitë dhe ndryshimet në Kodin e ri të Procedurës Penale".

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 52 avokatë.

Ligjëruesit e këtij seminari ishin: Ali Kutllovci – Gjyqtar dhe Artan Qerkini – Avokat.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (5 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.