KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Rezultatet përfundimtare të konkursit për praktikantë në OAK

26 May 2022

ekipi

26.05.2022, Prishtinë – Njoftimin e Komisionit Përzgjedhës, për listën definitive/përfundimtare të kandidatëve pas mbajtjes së Intervistës me gojë dhe testit me shkrim sipas konkursit për pranimin e 5 (pesë) Praktikantëve në Odën e Avokatëve të Kosovës, e gjeni duke klikuar si më poshtë.